Lapoviţă şi ninsori se înregistrează în nord-vestul şi centrul ţării, dar şi la munte, unde zăpada va fi însoţită de intensificări ale vântului, din noaptea de luni spre marţi, până miercuri la ora 18.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din noaptea de luni spre marţi, de la ora 3.00, până miercuri la ora 18.00, sunt semnalate lapoviţă şi ninsori în nord-vesttul şi centrul ţării, dar şi la munte, unde zăpada este însoţită de intensificări ale vântului.

În acest interval, la munte va ninge şi local se va depune un strat mai consistent de zăpadă, iar vântul va avea intensificări temporare, cu viteze mai mari pe creste, unde vor fi rafale de peste 60-80 de kilometri la oră, viscolind ninsoarea şi spulberând zăpada, a anunţat Administraţia Naţională de Meteorologie.

Potrivit meteorologilor, în nord-vestul şi centrul ţării vor predomina ninsorile, în general slabe cantitativ, cu precădere în cursul zilei de marţi şi în noaptea de marţi spre miercuri.

La munte, în special la altitudini de peste 1.700 de metri, vântul va avea intensificări în după-amiaza zilei de luni şi în prima parte a nopţii de luni spre marţi, cu rafale de peste 90-100 kilometri la oră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.