Preşedintele Klaus Iohanis a promulgat, miercuri, legea pentru modificarea şi completarea Legii 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare, transmite Administraţia Prezidenţială. Actul normativ prevede că valoarea nominală a unui tichet de masă nu poate depăşi suma de 30 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, legea promulgată instituie posibilitatea ca plata taberelor pentru copii să poată fi făcută şi cu voucherele de vacanţă acordate părinţilor.

Prin urmare, voucherele de vacanţă pot fi utilizate şi pentru acoperirea cheltuielilor cu taberele şcolare, naţionale sau tematice, organizate pe teritoriul României, la care participă copilul titularului. Procedura privind plata taberelor potrivit prezentului alineat se stabileşte prin ordin comun al ministrului Educaţiei şi al ministrului Finanţelor

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.