Judecătoria Sectorului 5 a decis vineri, ca fostul lider PSD, Liviu Dragnea, să poată lucra în cadrul Penitenciarului Rahova, iar decizia magistraţilor este definitivă. Conducerea penitenciarului îl sancţionase pe Dragnea cu retragerea de la muncă pe o perioadă nedeterminată după ce acesta a acordat un interviu Ancăi Alexandrescu, fără a a avea aprobare în acest sens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Judecătoria Sectorului 5 a decis să admită contestaţia lui Liviu Dragnea şi să oblige Penitenciarul Rahova să ia măsuri pentru a-i permite acestuia să revină la muncă. 
“Admite contestaţia formulată de petentul-condamnat Dragnea Nicolae Liviu împotriva încheierii nr. 1158/2020 a judecătorului de supraveghere a privării de libertate de la Penitenciarul Rahova (dosar nr. 1327/2020), în contradictoriu cu intimatul Penitenciarul Bucureşti-Rahova). Desfiinţează încheierea atacată şi rejudecând: obligă Penitenciarul Rahova de a lua măsurile legale pentru a i se permite petentului să presteze activităţi lucrative cu caracter gospodăresc în cadrul Penitenciarului Rahova”, se arată în minuta instanţei.
Decizia este definitivă. 
 
Liviu Dragnea a fost sancţionat de conducerea Penitenciarului Rahova cu retragerea de la muncă pe o perioadă nedeterminată după ce anul trecut i-a acordat un interviu Ancăi Alexandrescu, fără a avea acordul unităţii.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.