Jandarmeria Bucureşti a precizat că pentru organizarea manifestaţiei din Piaţa Victoriei nu au fost respectate condiţiile legii adunărilor publice în vigoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Pentru organizarea acestei manifestaţii nu au fost respectate condiţiile legii adunărilor publice în vigoare aceasta fiind anunţată pe reţelele de socializare, în mediul online şi în mass-media. Jandarmeria Capitalei va asigura ordinea şi liniştea publică şi va lua toate măsurile pe care le consideră necesare, astfel încât să prevină incidentele care ar putea tulbura ordinea publică pe timpul desfăşurării acestei manifestaţii. Vom face toate eforturile astfel încât activitatea firească a instituţiilor publice, folosirea drumurilor precum şi celelalte activităţi cotidiene să nu fie afectate sau efectul să fie unul limitat”, a precizat Jandarmeria.
 
Jandarmeria a menţionat că în spaţiul public au circulat mai multe informaţii şi ştiri false cu privire la numărul de jandarmi angrenaţi în această misiune, cu scopul de a crea emoţie şi a creşte gradul de tensiune în rândul celor interesaţi să participe la această manifestaţie.
 
„Infirmăm, încă o dată, aceste ştiri! Recomandăm participanţilor să respecte indicaţiile şi recomandările forţelor de ordine aflate în dispozitiv, iar pentru a nu exista nici un fel de evenimente negative, modul de manifestare trebuie să rămână unul paşnic şi fără încălcarea normelor legale!”, mai arată Jandarmeria.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.