reprezentantul Federaţiei Părinţilor, Iulian Cristache a declarat marţi că a înţeles că la ora 15.00 va avea loc o nouă întâlnire sindicate-Guvern. Nu considerăm util că această grevă ar trebui să continue, iar examenele să fie amânate / Nu are voie nimeni să se joace cu un an din viaţa acestor elevi

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Categoric este o situaţie conflictuală pe care trebuie să o rezolvăm pe bază de dialog, între guvern şi reprezentanţii sindicatelor. Dacă întârziem mai mult de o săptămână este destul de periculor pentru viitorul acestor copii, în sensul în care avem un calendar agreat referitor la structura anului şcolar, un calendar care trebuie să ducă în final la susţinerea celor două examene naţionale”, a spus Iulian Cristache la Palatul Victoria.

El a arătat: ”Nu considerăm util că această grevă ar trebui să continue în sensul în care examenele să fie amânate. Nu are voie nimeni să se joace cu un an din viaţa acestor elevi. este dreptul lor să susţină aceste examene”, spune Iulian Cristache.

Reprezentantul Părinţilor a arătat că înţelege punctul de vedere de la nivelul sindicatelor, perntru că a avut o discuţie în ultimele zile.

”Greva a început tocmai pentru că nu mai există încredere, lucru pe care l-am transmis şi eu domnului premier şi trebuia să ne asigurăm că în imediata perioadă de timp va exista o întâlnire cu sindicatele, astfel încât să gândim spunem stop unei greve de o asemenea amploare. Înţeleg că la ora 15.00 vor avea deja o primă întâlnire, ceea ce înseamnă că întâlnirea noastră de astăzi a dat roade”, a adăugat Cristache.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.