Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj a anunţat, miercuri, în urma verificărilor făcute la şcoala din Dăneţi, că aerul inspirat de elevi nu le pune viaţa în pericol. Mai mulţi elevi de la această unitate de învăţământ au ajuns la spital, suspectându-se o intoxicare cu substanţe de dezinsecţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii ISU Dolj au transmis, miercuri, că a fost verificată calitatea aerului la şcoala din Daneţi, stabilindu-se că aerul inspirat nu pune în pericol viaţa copiilor. Testări mai amănunţite vor face alte instituţii abilitate, a precizat ISU Dolj.

Autorităţile au declanşat Planul Roşu de Intervenţie, după ce au fost anunţate despre faptul că mai mulţi elevi au fost intoxicaţi cu substanţe de dezinsecţie la şcoala din comuna Daneţi, la faţa locului deplasându-se mai multe autospeciale şi ambulanţe. 

17 elevi au fost duşi la dispensarul din localitate, iar dintre aceştia 14 au plecat la spital cu echipajele medicale, unde vor fi supuşi investigaţiilor amănunţite.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.