ISU Bucureşti-Ilfov (ISUBIF) a anunţat, miercuri seară, că a avut 59 de intervenţii generate de fenomenele meteo, în intervalul 17.00 – 21.00. Primarul general, Gabriela Firea, a anunţat că actualizarea informaţiilor meteo arată că, în sudul Bucureştiului, se va ajunge la 15 – 20 de centimetri de zăpadă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am primit acum actualizarea informaţiilor meteo, de la ANM. În sudul Bucureştiului, se va ajunge la 15-20 cm de zăpadă (sectoarele 4 si 5), iar intre 5-7 cm de zăpadă spre Nord. Am luat legatura cu domnii primari de sectoare şi cu societăţile de salubritate, care au contracte şi pentru deszapezire”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Gabriela Firea.

La rândul lor, reprezentanţii ISUBIF au transmis că, în intervalul orar 17:00-21:00, au fost gestionate 59 de intervenţii generate de fenomenele meteo.

55 de intervenţii au fost în Bucureşti, fiind vorba, în general, despre copaci, stâlpi şi panouri publicitare căzute pe carosabil şi autoturisme.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.