Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a solicitat unităţilor de învăţământ să ia măsuri astfel încât cursurile să se încheie la ora 17:00, având în vedere atenţionările Administraţiei Naţionale de Meteorologie referitoare la descărcări electrice, vijelie şi vânt puternic miercuri, după ora 18.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Unităţile de învăţământ din Municipiul Bucureşti  vor lua toate măsurile necesare în vederea asigurării securităţii, a siguranţei elevilor şi a personalului angajat prin modificarea duratei orelor de curs şi a pauzelor, astfel încât cursurile să se termine până la ora 17.00", a transmis inspectoratul.

Intervalul critic pentru Bucureşti, în contextul averselor anunţate de meteorologi încă de marţi seară, va fi de miercuri de la ora 20 până joi, la ora la 3 dimineaţa, au anunţat reprezentanţii Administraţiei Naţionale de Meteorologie la şedinţa desfăşurată la Primăria Capitalei.

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a propus ca şcolile din Bucureşti să îşi încheie cursurile miercuri la ora 17:00, având în vedere avertizările meteorologilor cu privire la averse şi vijelii.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.