Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, întrebat dacă este normal ca în 2020 să se discute despre lipsa apei calde în Capitală, că ”avem multe modele de administraţii locale de succes, după cum avem administraţii locale care au eşuat lamentabil ”. Şeful statului a îndemnat votanţii să evalueze dacă este mai bine dacă nu să schimbe andministraţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Klaus Iohannis a fost întrebat, miercuri, dacă este normal ca în campania electorală din 2020 să se discute despre lipsa apei calde din Bucureşri şi a precizat: ”Avem multe modele de administraţii locale de succes, care în 4 sau 8 ani au cunoscut transformări majore în bine, după cum avem administraţii locale care au eşuat lamentabil în garanta până şi accesul la utilităţile de bază. Dvs, ca votant, vă veţi putea da seama dacă comunitatea în care trăiţi are schimbări în bine sau e cazul schimbării conducerii administraţiei”.

Locuitorii din mai multe zone ale Capitalei se confruntă frecvent cu lipsa apei calde.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.