Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, întrebat despre livrarea măştilor pentru persoanele devavorizate, că autorităţile vor face ce scrie în contract. ”Cu siguranţă se vor găsi soluţii”, a afirmat preşedintele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Autorităţile vor face ce scrie în contract. Înţeleg că s-a început livrare acestor măşti şi este responsabilitatea firmei să livreze aşa cum s-a angajat, în rest, sunt detalii pe care le pot explica cei care au încheiat contractul”, a declarat Klaus IOhannis, miercuri, într-o conferinţă de presă, întrebat despre livrarea măştilor pentru persoanele defavorizate.

Şeful statului a dat asigurări că se vor găsi soluţii , până la începerea şcolii.

”Cu siguranţă se vor găsi soluţii, şi la Guvern, şi administraţiile locale care au început să procure aceste măşti”, a adăugat Iohannis.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, marţi, că că dacă până pe data de 3 septembrie nu vor fi livrate toate măştile de protecţie destinate persoanelor defavorizate, atunci contractul cu firma respectivă va fi reziliat şi se va ajunge la cea de-a doua firmă clasată în urma licitaţiei.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.