Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, că se analizează dacă este sau nu necesară solicitarea unui test negativ de coronavirus celor care intră în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este o măsură care a fost deja introdusă de mai multe ţări din Uniunea Europeană acolo unde numărul de infectări este în creştere. Vom analiza dacă pentru România este necesar sau nu şi, în măsura în care vorm constata creşterea numărului de cazuri este posibil să se impună o formă de control”, a declarat, miercuri, Klaus Iohannis, întrebat despe solicitarea unui test negativ de coronavirus celor care vin din zone cu risc.

Preşedintele a afirmat că nu este încă luată decizia finală.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat că specialiştii discută despre solicitarea unui test negativ de coronavrus la intrarea în ţară a celor care vin din ţări din zone de risc şi se vor face propuneri CNSU şi Guverului în acest sens. Varianta principală care se discută este să se ceară un test nu mai vechi de 72 de ore.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.