Întreg personalul Prefecturii Sibiu va fi testat, după ce prefectul şi o angajată de la Serviciul Paşapoarte au fost confirmaţi cu noul coronavirus. De asemenea, instituţia este dezinfectată. Starea de sănătate a prefectului Mircea Creţu este stabilă, e izolat cu tratament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În ceea ce priveşte starea de sănătate a domnului prefect, acesta este stabil, va sta în izolare cu tratament specific. Întrucât ieri o colega de la Serviciul Pasapoarte a fost pozitivă la ora 17:00 s-a făcut dezinfecţie în întreaga instituţie”, a transmis, marţi, Prefectura Sibiu.

Potrivit sursei citate, întreg personalul Instituţiei Prefectului va fi testat.

”La acest moment sunt în carantină un număr de 4 persoane, acestea interacţionând mai mult cu domnul prefect în ultimele zile. De asemenea, Direcţia de Sănătate Publică a demarat o ancheta epidemiologică în urma căreia se vor lua, dacă se impun şi alte măsuri de prevenire şi combatere a răspândirii SARS CoV-2. În ceea ce priveşte vizitele în teritoriu de săptămâna trecută, la acest moment vă putem comunica faptul că s-au respectat măsurile de prevenţie”, a mai transmis Prefectura.

Prefectul Mircea Creţi a fost confirmat cu noul coronavirus în cursul zilei de luni. El a avut în zilele de dinainte mai multe deplasări în judeţ, la consttuirea unor consilii locale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.