Drumarii intervin, miercuri, cu utilajele pe Transfăgărăşan şi împrăştie clorură şi sare. Stratul de zăpadă ajunge în unele locuri la zece centimetri, dar drumul este practicabil în condiţii de iarnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, pe Drumul Naţional 7 C – Transfăgărăşan se acţionează miercuri dimineată pentru curăţarea drumului cu două utilaje.

”Se poate circula în condiţii de iarnă, dar este foarte important că noaptea nu se circulă, între orele 21.00 – 07.00. Dar aceasta este o restricţie permanentă, chiar şi pe timp de vară, însă acum este foarte important ca şoferii să respecte restricţia pentru că altfel se expun la riscuri foarte mari”, au transmis reprezentanţii DRDP Braşov.

Potrivit acestora, startul de zăpadă este cuprins între unul şi zece centimetri, s-a acţionat cu două utilaje şi s-a împrăştiat o tonă de sare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.