Internautul din Galaţi, Bogdan Lungu, care a pierdut pariul cu Liviu Dragnea şi a fost la sediul PSD pentru a-i da o navetă de bere, a postat pe Facebook o fotografie care-l înfăţişează în faţa Empire State Building din New York. ”Aşa cum am spus...am plecat”, este mesajul care însoţeşte fotografia şi, întrebat de unul dintre prieteni dacă revine în ţară, bărbatul răspunde. ”Nu cred”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bogdan Lungu a postat o fotografie pe Facebook care-l înfăţişează în faţa Empire State Building din New York.

”Aşa cum am spus...am plecat! Mândru că sunt Român!”, este mesajul care însoţeşte fotografia.

Întrebat de unul dintre prieteni dacă se va întoarce, Bogdan Lungu a răspuns: ”Nu cred”.

De asemenea, întrebat dacă a plecat de tot, Lungu răspunde: ”Aproape”.

Unul dintre prietenii săi l-a provocat să pună pariu pe o ladă de bere şi a răspuns: ”Da, dar vii aici”.

Bogdan Lungu a devenit cunoscut după ce a promis că îi va da lui Liviu Dragnea o navetă de bere dacă liderul PSD postează un selfie. Dragnea a postat fotografia, iar internautul a mers luni după-amiază la sediul PSD pentru a-şi onora pariul şi a dus berea promisă.

Bărbatul din Galaţi, care este taximetrist, a refuzat să mânânce micii aduşi de Dragnea, spunând că nu se vinde. El i-a transmis liderului PSD că va mânca mici, dar doar dacă până în 2020 vor fi gata 150 de kilometri de autostradă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.