Inspectorul general al Poliţiei de Frontieră Române a discuttat cu noul ambasador al Ucrainei la Bucureşti despre cooperarea în domeniul prevenirii şi combaterii infracţionalităţii transfrontaliere, precum şi modul de colaborare pe timpul executării pazei şi supravegherii frontierei de stat româno-ucrainene, raportat la situaţia actuală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
„În cursul acestei zile, inspectorul general al Poliţiei de Frontieră Române, chestor de poliţie Victor-Ştefan Ivaşcu, a avut o întrevedere de lucru cu Excelenţa Sa, domnl Ihor Prokopchuk, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Ucrainei la Bucureşti. Întâlnirea a avut loc la sediul instituţiei noastre şi a reprezentat o oportunitate pentru noul Ambasador al Ucrainei în România de a se prezenta, în contextul recentei numiri la post, şi de a discuta despre cooperarea în domeniul prevenirii şi combaterii infracţionalităţii transfrontaliere, precum şi modul de colaborare pe timpul executării pazei şi supravegherii frontierei de stat româno-ucrainene, raportat la situaţia actuală. Discuţiile au vizat, în egală măsură, îmbunătăţirea conectivităţii între cele două state, împreună cu soluţiile aferente implicit prin deschiderea, în perioada următoare de noi puncte de trecere a frontierei”, arată postarea de pe pagina de Facebook a Poliţiei de Frontieră Române.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.