Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a afirmat, luni, că înregistrările de la Şcoala Nicolae Titulescu din Bucureşti, unde un elev ar fi fost violat de două ori în toaletă, au fost preluate de anchetatori, iar Direcţia Juridică din Ministerul Educaţiei pregăteşte sesizarea organelor competente în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ligia Deca a fost întrebată luni, într-o conferinţă de presă, dacă a sesizat organele competente în cazul şcolii Nicolae Titulescu aşa cum a propus Corpul de Control. 

“Suntem în proces de elaborare a sesizării către organele competente. Ele comportă o serie întreagă de nevoi tehnice de detaliere. Direcţia noastră juridică se ocupă de acest lucru”, a afirmat Ligia Deca.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica, Transgaz
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Ea a precizat că mai multe înregistrări de la şcoala Nicolae Titulescu au fost ridicate de către anchetatori. 

“În cazul Titulescu, din informaţiile pe care le avem, o serie de înregistrări au fost ridicate de organele de cercetare. Deci acolo ţine de cei care fac partea de cercetare să elucideze pe baza înregistrărilor ce s-a întâmplat acolo”, a precizat ministrul Educaţiei.

Un elev de la Şcoala Nicolae Titulescu din Bucureşti ar fi fost violat de două ori, în toaletă, fiind demarate mai multe anchete.

Directoarea unităţii, acuzată că a muşamalizat situaţia, a demisionat. Premierul Marcel Ciolacu a declarat că ”nu o să rămână piatră pe piatră acolo, dacă se confirmă că directoarea a ascuns”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.