Centrul Infotrafic anunţă c, miercuri, până la ora 17.00, au loc diferite tipuri lucrări pe anumite tronsoane de autostradă, traficul fiind restricţionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Infotrafic, se vor executa lucrări pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, între kilometrii 79 şi 80, pe banda a doua a sensului de mers către Piteşti. Aici drumarii vor schimba glisiera mediană, în intervalul orar 09:30 - 14:00.

De asemenea, pe Autostrada A1 Sibiu - Deva, pe tronsonul kilometric 273 - 274, pe benzile unu şi de urgenţă ale direcţiei către Deva, au loc lucrări de reparaţii ale gropilor apărute în carosabil, între orele 10:00 - 15:00.

În plus, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, între kilometrii 64 şi 105, pe banda unu a sensului de mers către Constanţa, se fac lucrări de reparaţii, până la ora 17:00.

”Recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza în zona lucrărilor, să circule cu atenţie sporită şi se respecte indicaţiile semnalizărilor rutiere montate temporar la faţa locului”, anunţă Infotrafic.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.