Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov anunţă că a pus la dispoziţia Spitalului ”N. Robănescu” un generator electric pentru alimentarea unităţii medicale până la remedierea situaţiei, în urma exploziei şi incendiului de marţi seară. De asemenea, ISU asigură transportul pacienţilor evacuaţi la Spitalul ”Marie Curie” către Spitalul Robănescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La solicitarea Spitalului N. Robănescu, ISU B-IF a pus la dispoziţia acestuia un generator electric, cu o putere de 450 kVA, care să asigure continuitatea alimentării cu energie electrică a unităţii medicale, până la remedierea situaţiei înregistrate”, a transmis, miercuri, ISU Bucureşti-Ilfov.
 
De asemenea, ISU B-IF a alocat două autospeciale pentru transport victime multiple (ATPVM) şi personal specializat pentru asigurarea transportului, în condiţii optime, a pacienţilor evacuaţi preventiv în cursul zilei de marţi, de la Spitalul “Marie Curie” către Spitalul ”N. Robănescu”.

Alarma a fost dată, marţi seară, la ora 22.10, iar mai multe autospeciale s-au deplasat la Spitalul ”Nicolae Robănescu”, unde un transformator a expodat, apoi a luat foc.

Incendiul s-a manifestat cu flacără violentă şi fum, iar 110 pacienţi şi aparţinători au fost evacuaţi, fiind transportaţi la Spitalul ”Marie Curie”, aflat în imediata apropiere.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

Citește și...