Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, PF Daniel, a transmis, vineri, un mesaj de susţinere şi condoleanţe în urma incendiului de la Institutul ”Matei Balş din Bucureşti”. ”Ne rugăm lui Dumnezeu pentru odihna sufletelor celor decedaţi şi pentru însănătoşirea grabnică a celor răniţi”, a declarat PF Daniel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am aflat cu durere despre tragedia provocată de incendiul din spitalul „Matei Balş” din Bucureşti, în dimineaţa zilei de  vineri, 29 ianuarie 2021, incendiu în urma căruia şi-au pierdut viaţa 5 pacienţi şi alţi 102 au fost evacuaţi. În aceste momente pline de suferinţă şi tulburare pentru familiile îndoliate, dar şi pentru noi toţi care traversăm încă o perioadă critică marcată de pandemie, ne rugăm lui Dumnezeu pentru odihna sufletelor celor decedaţi şi pentru însănătoşirea grabnică a celor răniţi”, a transmis, vineri, PF Daniel. 
 
Acesta a transmis şi un mesaj de condoleanţe şi consolare familiilor celor decedaţi, rudelor şi prietenilor acestora, precum şi întregului personal medical care i-a îngrijit şi care a încercat să le salveze viaţa.
 
 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.