Comisarii Gărzii de Mediu au mai confiscat un camion pentru transport si depozitare ilegală de deşeuri, de această dată din Sinteşti, Ilfov. Proprietarul a fost amendat cu 30.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Un alt camion confiscat de Garda Naţională de Mediu, pentru transport si depozitare ilegală de deşeuri. Evenimentul s-a produs ieri după-amiaza, pe un teren viran din localitatea Sinteşti, judeţul Ilfov, la acţiune participând, pe lângă comisarii de mediu, lucrători ai Poliţiei şi Jandarmeriei”, a transmis, miercuri seară, Garda de Mediu. 
 
Sursa citată a precizat că echipele comune de control au aplicat, pe lângă sancţiunea de confiscare, o amendă de 30.000 lei şi măsura privind transportul deşeurilor la un depozit autorizat. 
 
”Ulterior, acestea vor verifica provenienţa deşeurilor şi vor impune măsurile legale. Astfel de acţiuni de control, împotriva celor care transportă şi depozitează ilegal deşeuri, au loc zilnic atât în toate sectoarele din Bucureşti şi în judeţul Ilfov, cât şi în alte zone vulnerabile din ţară”, a mai transmis Garda Naţională de Mediu. 
 
Duminică, două maşini din Bucureşti care transportau gunoaie şi le-au depozitat pe domeniul public au fost confiscate. 
 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.