Încă un angajat al Ministerului Afacerilor Externe a fost confirmat, marţi, cu noul coronavirus. El a intrat în contact cu angajaţii infectaţi anterior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ministerul Afacerilor Externe precizează că un angajat din cadrul Centralei Ministerului Afacerilor Externe a fost confirmat în cursul zilei de 28 iulie cu infecţia cu COVID-19. Persoana infectată este singurul contact direct depistat pozitiv ca urmare a anchetei epidemiologice desfăşurate în contextul celor două cazuri comunicate în data de 23 iulie”, a transmis, marţi, Ministerul Afacerilor Externe.

Conducerea ministerului a dispus măsuri de protecţie pentru restul colectivului.

Joi, MAE preciza, printr-un comunicat de presă, că au fost confirmate 20 de cazuri de infecţie cu COVID-19 în rândul angajaţilor, 16 în cadrul Serviciului Exterior şi patru în cadrul Centralei MAE.

13 angajaţi au fost deja declaraţi vindecaţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.