Încă doi bătrâni din azilul privat de la Galaţi au murit, iar alţi 44 au fost confirmaţi cu coronavirus în ultimele ore. De asemenea, alte 9 persoane din rândul angajaţilor au fost depistate pozitiv de la ultima raportare. În total, 72 de bătrâni şi 18 angajaţi au fost confirmaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, în centrul Sfântul Ilie de la Galaţi, au fost confirmaţi joi încă 44 de bătrâni, numărul total al bătrânilor bolnavi ajungând acum la 72.

De asemenea, 9 angajaţi ai centrului au fost confirmaţi pozitiv în ultimele ore, numărul total al personalului contaminat ridicându-se la 18.

Cifrele s-ar putea modifica în condiţiile, în care sunt aşteptate alte circa 30 de teste.

Anterior, alţi doi bătrâni infectaţi au murit. 

În judeţul Galaţi, erau confirmate cu coronavirus, joi, la ora 13.00, 175 de persoane, creşterea fiind semnificativă în condiţiile în care ziua trecută erau 138 de persoane infectate COVID-19.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.