Alte aproximativ 30 de autoturisme sunt blocate, miercuri dimineaţă, în zăpadă, pe drumul dintre localităţile constănţene Nicolae Bălcescu şi Dorobanţu, echipele de intervenţie încercând, la ora transmiterii acestei ştiri, să le deszăpezească.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, miercuri dimineaţă, echipele de salvare intervin în mai multe zone din judeţul Constanţa unde sunt probleme din cauza viscolului.

Astfel, se intervine pe drumul dintre localităţile Nicolae Bălcescu şi Dorobanţu, unde la ora transmiterii acestei ştiri sunt înzăpezite aproximativ 30 de maşini.

De asemenea, mai este un autoturism blocat în zona localităţi Castelu, înspre care au pornit utilaje de deszăpezire.

De marţi seară şi până la această oră, alte aproximativ 50 de autoturisme au fost blocate pe drumuri pline de zăpadă.

O parte dintre cele peste 70 de persoane care se aflau în maşini, au fost cazate la primării, în timp ce altele au refuzat şi au preferat să stea în autoturisme, însă toate au primit hrană şi ceai.

Potrivit sursei citate. în judeţul Constanţa acţionează peste 700 de pompieri, jandarmi, drumari şi alţi salvatori, cu 320 de utilaje şi autospeciale.

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, a făcut apel la oameni să nu părăsească localităţile decât în caz de maximă urgenţă. De asemenea, el le-a cerut primarilor ca începând cu ora 20.00 să nu mai permită maşinilor să iasă din localităţi.

Toate drumurile naţionale din judeţul Constanţa, cu excepţia DN39 Constanţa - Mangalia, sunt închise, marţi seară, din cauza viscolului, aceeaşi măsură fiind luată şi pentru autostrăzile A2 Bucureşti – Constanţa şi A4 Ovidiu - Agigea

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.