Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) anunţă, joi, că, în ultimele 24 de ore, au fost emise 27 de mesaje de avertizare RO-Alert, dintre care nouă au vizat prezenţa unor animale sălbatice. De asemenea, s-a intervenit pentru stingerea a 41 de incendii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În ultimele 24 de ore, la nivel naţional au fost transmise 27 mesaje de avertizare a populaţiei, prin sistemul RO-Alert, dintre care 9 mesaje privind prezenţa animalelor sălbatice”, a transmis, joi, IGSU.  

Judeţele în care au fost transmise mesajele care au vizat animale sunt Braşov (6), Harghita (2) şi Vrancea (1).  

18 mesaje au vizat producerea fenomenelor meteorologice periculoase, în judeţele: Bacău (2), Botoşani (2), Caraş-Severin (3), Iaşi (1), Prahova (1), Hunedoara (2), Neamţ (3), Suceava (4), Timiş (1), Tulcea (3). 

”Ziua de ieri a fost solicitantă pentru pompierii din întreaga ţară! Cele mai numeroase misiuni au fost derulate în zona Bucureşti-Ilfov şi în judeţele Iaşi, Constanţa şi Timiş”, a mai precizat IGSU.  

În întreaga ţară s-a intervenit pentru stingerea a 41 de incendii.  

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.