Inspectoratul Gereral pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a anunţat, duminică seară, că 14 victime s-au înregistrat în total în urma furtunii din localitatea Bulz, judeţul Bihor, fiind vorba despre un mort şi 13 răniţi. Secretarul de stat Raed Arafat a precizat că nu se aşteaptă să mai fie alte victime, însă echipele de căutare trebuie să verifice întreaga zonă foarte bine, înainte ca operaţiunea să fie declarată închisă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii IGSU au anunţat, duminică seară, că în urma evenimentului de la Bulz, până la acest moment, sunt 14 victime, dintre care una decedată şi 13 rănite.

Zece persoane sunt transportate la Unitatea Primiri Urgenţe din Oradea, iar trei la Huedin

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”La faţa locului s-au constiuit echipe de pompieri care verifică zona pentru a se asigura că nu sunt şi alte persoane care să necesite ajutor”, au precizat reprezentanţii IGSU.

La rândul său, secretarul de stat Raed Arafat a precizat că nu se aşteaptă să mai fie alte persoane rănite, întrucât nu au fost declarate persoane dispărute, dar pompierii trebuie să caute foarte bine în întreaga zonă înainte de a declara închisă operaţiunea.

Potrivit acestuia, în campingul din Bulz mai mulţi copaci au fost smulşi de vânt şi au căzut pe corturi şi pe un autoturism şi, având în vedere că este noapte, operaţiunea de căutare este dificilă.

La faţa locului sunt echipe ale ISU Bihor, echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bihor, poliţişti şi jandarmi, dar echipajele care ar fi trebuit să vină de la Cluj au fost întoarse din drum.


În continuare situaţia este în dinamică.


O furtună puternică cu grindină s-a produs, duminică seară, într-un camping din judeţul Bihor, mai mulţi copaci fiind doborâţi de vânt.


Unul dintre copaci a căzut pe un autoturism. O personă din interiorul acestuia a murit şi două au fost încarcerate.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.