Un avocat ieşean a fost reţinut vineri de procurorii ieşeni, fiind acuzat că în urmă cu un an şi-ar fi aruncat iubita pe fereastră de la etajul şase, iar aceasta a murit pe loc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sebastian Felecanu, de profesie avocat, a fost reţinut pentru 24 de ore fiind acuzat de omor calificat. El este suspectat că ar fi implicat în moartea iubitei sale, de 26 de ani, avocată şi ea.

Tânăra a căzut de al etajul şase al blocului în care locuia cu prietenul, incidentul având loc în urmă cu un an. Cel care a sunat la 112 a fost chiar Sebastian Felecanu, iar anchetatorii au mers iniţial pe varianta unui accident sau a unui suicid. Procurorii au adunat probe prin care susţin că femeia ar fi fost aruncată de la etaj chiar de iubitul acesteia.

În noaptea respectivă cei doi ar fi venit acasă de la o petrecere, iar ulterior s-ar fi certat violent.

Sebastian Felecanu va fi prezentat în faţa judecătorilor Curţii de Apel Iaşi, care vor decide dacă se impune emiterea mandatului de arestare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.