Un bărbat de 43 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a căzut în timpul unui zbor cu parapanta în zona Clopotiva, comuna Râu de Mori din judeţul Hunedoara. Persoana era conştientă şi cooperantă şi avea o fractură la tibie, a mai transmis ISU Hunedoara. El a fost transportat cu o ambulanţă SMURD la spitalul din oraş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În această după-amiază, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, a fost anunţat faptul că un bărbat are nevoie de îngrijiri medicale după ce a căzut în timpul unui zbor cu parapanta în zona Clopotiva, comuna Râu de Mori. Spre locul indicat s-a deplasat de urgenţă, echipajul SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Baru. La faţa locului, paramedicii au găsit un bărbat în vârstă de 43 de  ani, conştient şi cooperant, care prezenta o fractură de tibie”, arată comunicatul de presă al ISU Hunedoara.
 
Bărbatul a primit primul ajutor la locul evenimentului, după care a fost transportat cu ambulanţa SMURD la spitalul din Hunedoara, pentru investigaţii medicale amănunţite şi tratament de specialitate.
Foto: ISU Hunedoara
Foto: ISU Hunedoara
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.