Comisarul filmat în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu o presupusă prostituată, imaginile ajungând în spaţiul public, a demisionat din funcţia de şef al Secţiei de Poliţie Rurală Crişcior, judeţul Hunedoara, şi va fi numit într-o funcţie ”corespunzătoare pregătirii şi experienţei sale”, au anunţat, joi, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Hunedoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit acestora, în urma înregistrării video care a apărut în spaţiul public, şeful Secţiei 4 de Poliţie Rurală Crişcior, comisarul Ancheş Adrian, aflat în concediu de odihnă, a luat decizia de a demisiona din funcţia de conducere, solicitarea sa fiind aprobată de superiori.

”În conformitate cu prevederile legale, poliţistul urmează să fie numit într-o funcţie corespunzătoare pregătirii şi experienţei sale”, precizează reprezentanţii Poliţiei Judeţene Hunedoara.

Potrivit acestora, aspectele referitoare la conţinutul, modul şi împrejurările în care au fost efectuate înregistrările video fac obiectul verificărilor dispuse de conducerea instituţiei şi sunt efectuate de Biroul Control Intern şi de Structura de Securitate din cadrul acestei instituţii.


În spaţiul public au apărut, joi, imagini cu şeful postului de poliţie din Crişcior, judeţul Hunedoara, comisarul Ancheş Adrian, filmat în timp ce întreţinea relaţii sexuale într-un presupus bordel. Îmbrăcat în haina de poliţist, comisarul apare alături de o tânără bănuită că ar practica prostituţia. În timpul partidei de sex şi a jocurilor erotice dintre el şi presupusa prostituată, poliţiştul este întrerupt de unul dintre superiori, care-i cere raportul pe ziua respectivă.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Hunedoara a demarat o anchetă, nefiind prima dată când comisarul respectiv se află în mijlocul unui scandal.


Într-o filmare apărută în spaţiul public în primăvara acestui an, Ancheş apărea alături de o femeie care-i reproşa că a bătut-o şi îi spunea să ţină volanul drept ca să nu moară cu el în maşină. Imaginile respective au fost postate pe Facebook de pe un cont care a fost închis la scurt timp, poliţistul fiind cercetat pentru expunere indecentă şi suspiciunea de a fi condus băut.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.