Singurul medic de la Secţia ATI a Spitalului din Orăştie, cinci asistente şi alte cinci persoane angajate ca personal auxiliar la unitatea medicală şi-au înaintat demisiile, luni, "din motive personale". În preznet, la Orăştie nu sunt internaţi pacienţi cu coronavirus, dar unitatea urma să devină spital-suport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Hunedoara, Lucian Morogan, a declarat, luni, pentru News.ro că la Spitalul din Orăştie este o situaţie specială, după ce aproape toată Secţia ATI a unităţii medicale a demisionat.
 
"Se încearcă deblocarea situaţiei, demisiile sunt acte unilaterale. Motivele invocate sunt personale. Inclusiv primarul din Orăştie a spus ca va discuta cu personalul de la această secţie, să revină asupra demisiilor, dar e decizia lor. Şi-au înaintat demisia unicul medic de la aceast secţie, cinci asistente şi cinci îngrijitoare din personalul contractual. Serviciile ATI vor fi asigurate de alţi medici”, a declarat Lucian Morogan.
 
O singură asistentă nu a demisionat de la această secţie.
 
În acest moment, la Spitalul din Orăştie nu se află internat niciun caz de pacient infectat cu coronavirus, însă, conform planului, unitatea medicală va deveni "spital-suport" pe viitor, pentru pacienţii infectaţi cu coronavirus.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.