În judeţul Hunedoara sunt active 21 de focare cu persoane depistate cu COVID-19, cele mai multe persoane infectate fiind la Spitalul Judeţean Deva şi la Spitalul Municipal Hunedoara. Mai sunt focare în centre sociale, la operatori economici, dar şi la Sucursala Electrocentrale Mintia şi la Primăria Municipiului Orăştie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit informaţiilor transmise de Prefectura Hunedoara, de la debutul pandemiei de coronavirus au fost depistate 6.624 de cazuri în judeţ, dintre care 81 în ultimele 24 de ore, incidenţa înregistrată la 14 zile fiind de 3,18.

Sunt 352 de persoane internate în spitale şi 963 în izolare. De la începutul pandemiei s-au înregistrat 310 decese, dar şi 3.573 de vindecări.

În Hunedoara sunt 295 de localităţi cu incidenţa sub 1,5 cazuri la o mie de locuitori, alte 38 cu incidenţa între 1,5 şi 3 cazuri la o mie de locuitori şi 141 de localităţi cu incidenţa peste 3 cazuri la o mie de locuitori.

Potrivit DSP Hunedoara, în judeţ sunt active 21 de focare, cele mai multe persoane infectate, respectiv 49, fiind la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva.

Alţi 48 de pacienţi cu coronavirus sunt la Spital Municipal "Dr. Alexandru Simionescu" Hunedoara şi sunt focare la mai mulţi agenţi economici din judeţ, dar şi în centre rezidenţiale.

Mai sunt cazuri la Sucursala Electrocentrale Mintia 8, Primăria Municipiului Orăştie 9, Casa Judeţeană de Pensii Deva 4, Spitalul Municipal Orăştie - Secţia Interne 3.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.