Turiştiii cazaţi în cele două hoteluri Radisson din Bucureşti vor beneficia, începând de miercuri, în cazul unor probleme de sănătate minore, de consultaţii medicale video oferite de la distanţă, în limbile română şi engleză, ca urmare a parteneriatului semmnat de Medicover România, unul dintre cei mai mari furnizori privaţi de servicii medicale şi dezvoltatorul primei platforme de telemedicină la nivel local, cu grupul Radisson.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Medicover România, unul dintre cei mai mari furnizori privaţi de servicii medicale şi dezvoltatorul primei platforme de telemedicină la nivel local, a semnat un parteneriat cu grupul Radisson, pentru a oferi servicii de telemedicină persoanelor cazate în cele două unităţi din  Bucureşti: Radisson Blu Hotel Bucureşti şi Park Inn by Radisson Bucureşti. Începând cu data de 15 iulie, turiştii cazaţi la cele două unităţi hoteliere, care au probleme minore de sănătate sau au nevoie de o opinie medicală de specialitate, vor putea beneficia de consultaţii video, oferite de la distanţă de o echipă formată din 150 de medici care acoperă 20 de specialităţi medicale. Consultaţiile sunt acordate în limba română şi engleză, de luni până duminică, în intervalul orar 8.00 – 20.00”, anunţă un comunicat.

„Serviciul dezvoltat de Medicover sprijină industria hotelieră în a oferi plus-valoare turiştilor şi aduce acestora un plus de siguranţă în planificarea concediilor şi a călătoriilor în interes de afaceri. Accesul la consultaţii video reduce expunerea turiştilor la interacţiuni care nu sunt necesare, iar aceştia îşi pot aloca timpul relaxării sau finalizării proiectelor care fac obiectul călătoriei”, a declarat Radu L. Gorduza, director general Medicover România.  

„Suntem încântaţi să fim primul brand hotelier partener al Medicover România şi să oferim clienţilor Radisson Blu şi Park Inn by Radisson Bucureşti servicii de telemedicină. Principala noastră grijă este protejarea clienţilor şi siguranţa acestora în contextul stopării răspândirii COVID-19, iar acest parteneriat completează strategia noastră de  dezvoltare şi menţinere a celor mai înalte standarde de siguranţă pentru clienţii noştri, astfel ca aceştia să se simtă protejaţi pe tot parcursul experienţei lor în cele două hoteluri ale noastre”, a declarat Sonja Dive-Dahl, Director General Radisson Blu Bucureşti si Park Inn by Radisson Bucureşti.

Medicover România a dezvoltat alături de ATLAS, în timp record, prima platformă de telemedicină din România care cuprinde serviciile: MediCall, prin intermediul căreia pacienţii pot sta de vorbă cu medicul lor fără să fie nevoie să se deplaseze în clinică şi  HomeDoctor, serviciu gratuit pentru abonaţii Medicover.

”Platformele dezvoltate de Medicover România în parteneriat cu ATLAS oferă cel mai înalt standard în domeniu, fiind certificate HiPAA”, precizează compania.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.