Guvernul a aprobat, joi, o hotărâre privind acordarea unui ajutor umanitar, cu titlu gratuit, pentru Republica Coreea, în vederea gestionării epidemiei de COVID-19. Ajutorul umanitar constă în acordarea a 450.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19 din numărul de doze achiziţionate de Ministerul Sănătăţii şi livrate de către compania Moderna.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Transportul este asigurat, după caz, de către partea coreeană sau de către Ministerul Transporturilor, prin Compania Naţională Tarom, şi va fi coordonat de către Ministerul Afacerilor Interne, prin Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă – Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, împreună cu Ministerul Afacerilor Externe, autorităţile coreene şi Comisia Europeană, după caz, arată comunicatul de presă al Ministerului Sănătăţii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.