Un bărbat italian a fost depistat de poliţişti Topliţa, judeţul Harghita. Acesta a fost condamnat de autorităţile italiene la 3 ani de închisoare pentru bancrută frauduloasă, prejudiciul fiind de 250.000 euro, şi se sustrăgea executării pedepsei, informează IGPR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În urma cooperării dintre Poliţia Română şi autorităţile judiciare italiene, a fost  depistat un urmărit internaţional care se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani de închisoare, pentru bancrută frauduloasă. Bărbatul a fost depistat în Topliţa, judeţul Harghita, la adresa de reşedinţă, de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Harghita, cu sprijinul poliţiştilor Biroului de Investigaţii Criminale Topliţa. Cetăţeanul italian ar fi cauzat, prin activitatea infracţională, un prejudiciu de aproximativ 250.000 de euro”, conform unui comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Sursa citată precizează că  „la data de  22 octombrie a.c., bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Acesta a fost prezentat, la data de 23 octombrie a.c., Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureş, care a dispus măsura controlului judiciar”.

Poliţia Română spune că „acţiunea a beneficiat de sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.