Traficul rutier este restricţionat, duminică, pe DN 13 C şi pe DN 12, în judeţul Harghita, pentru desfăşurarea unor manifestări. La Cristuru – Secuiesc se sărbătoresc Zilele oraşului, iar la Miercurea Ciuc are loc "Maratonului Secuiesc".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că, duminică, circulaţia rutieră pe DN 13 C, în centrul localităţii Cristuru – Secuiesc, va fi închisă pe ambele sensuri pentru desfăşurarea evenimentului "Zilele Oraşului Cristuru - Secuiesc".

Traficul va fi deviat pe următoarele variante de ocolire:

- DN13C - str. Arany Janos - str. Plopilor - str. Fabricii - DN 13C.
- DN13C - str. Caii Ferate - str. Harghitei - str. Grădinilor - str. Petofi Sandor - DN13C.

De asemenea, pe DN 12, se restricţionează circulaţia pe străzile Szasz Endre şi Nagy Imre din municipiul Miercurea Ciuc şi între municipiul Miercurea Ciuc şi localitatea Tuşnad, pe o jumătate de bandă (Km 53+435 - Km 73+500, partea dreaptă a drumului).

Restrictia va fi valabilă între orele 9:00 - 15:00 pentru desfăşurarea celei de-a XV-a ediţii a "Maratonului Secuiesc".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.