Premierul interimar Florin Cîţu a anunţat, joi, la finalul şedinţei de Guvern că a fost suplimentat bugetul Ministerului Sănătăţii cu aproape 10 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am suplimentat bugetul Ministerului Sănătăţii cu 10 milioane de lei”, a anunţat, joi, la finalul şedinţei de Guvern, premierul interimar Florin Cîţu.  

Ministerul Sănătăţii a precizat că sunt fonduri suplimentare pentru asigurarea vaccinurilor pentru copiii de 14 ani şi pentru gravide, conform calendarului naţional de vaccinare.  

Conform documentului, bugetul Ministerului Sănătăţii va fi suplimentat cu suma de  9.984 mii, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, pentru achiziţionarea vaccinului diftero-tetano-pertussis acelular – DTPA. 

“Fondurile sunt necesare pentru deblocarea şi finalizarea contractului de 71 000 doze de vaccin pentru care Ministerul Sănătăţii are încheiat un acord cadru. Continuăm astfel imunizările din cadrul Programului naţional”, a declarat Cseke Attila, ministrul Sănătăţii 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.