Guvernul României afirmă, după ce mai multe state au răspuns solicitării ţării noastre de ajutor în criza sanitară provocată de valul patru al pandemiei, că în aceste zile se văd, "mai mult ca oricând, beneficiile de a fi în Uniunea Europeană". "Solidaritatea ne aduce mai aproape", arată Executivul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Zilele astea vedem, mai mult ca oricând, beneficiile de a fi în Uniunea Europeană şi, în acelaşi timp, cât de important a fost că în anii trecuţi România a acordat ajutor umanitar altor state europene", a transmis Guvernul României, pe Facebook.

Conform sursei citate, până în prezent România a primit 5.200 de doze de anticorpi monoclonali (Italia), 50 de concentratoare de oxigen de 5 litri (Polonia), 200 de concentratoare de oxigen de 5 litri (Olanda).

"Urmează să primim: 8 concentratoare de oxigen de 10 litri şi 15 ventilatoare de transport (Danemarca), 12.700 anticorpi monoclonali  (Germania), 5.670 flacoane Tocilizumab (Elveţia), 200 de concentratoare de oxigen (Organizaţia Mondială a Sănătăţii). Solidaritatea ne aduce mai aproape. Mulţumim!", au arătat reprezentanţii Guvernului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.