Guvernul a aprobat, în şedinţa de joi, alocarea sumei de 21,58 milioane lei din Fondul de rezervă bugetară către Consiliul Judeţean Neamţ, pentru finanţarea cheltuielilor de proiectare a unui nou sediu pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Guvernul a aprobat, în şedinţa de joi, alocarea sumei de 21,58 milioane lei din Fondul de rezervă bugetară către Consiliul Judeţean Neamţ, pentru finanţarea cheltuielilor de proiectare a unui nou sediu pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.

”Investiţia este necesară întrucât corpurile de clădire existente (pavilionul Boli interne şi cel Chirurgical), aferente Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, se află într-o stare avansată de degradare şi sunt încadrate în clasa a II-a de risc seismic”, au transmis reprezentanţii Ministerului.

Spitalul a fost construit în 1975 şi deserveşte judeţul Neamţ, cu cele 5 oraşe (Piatra Neamţ, Roman, Târgu Neamţ, Bicaz, Roznov) şi cele 78 de comune.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.