Executivul a anunţat că 1.400 de lei este suma de sprijin din bani europeni pentru plata facturilor la energie pentru persoanele vulnerabile, iar banii vor fi acordaţi în două tranşe, în lunile februarie şi septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Sprijin pentru plata facturilor la energie pentru persoanele vulnerabile: 1.400 de lei sprijin din bani europeni pentru plata facturilor la energie pentru persoanele vulnerabile; Ajutorul va fi distribuit în două tranşe, a câte 700 de lei fiecare: în februarie 2023 şi în septembrie 2023; Se pot plăti o parte din cheltuielile cu energia, indiferent de natura acesteia: energie electrică, energie termică centralizată, gaze, butelie, lemne pentru foc, păcură, peleţi şi alte materiale de încălzire”, arată postarea de joi pe pagina de Facebook a Guvernului.

Sursa citată mai spune că „aproximativ 2,8 milioane de gospodării vulnerabile vor fi ajutate pentru a trece mai uşor peste această perioadă”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.