Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că luni, în ţară, sunt disponibile pentru pacienţii cu COVID 254 de paturi libere de ATI, din care 7 în Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În data de 29 noiembrie 2021, conform datelor existente în aplicaţia alerte.ms, la nivel naţional există 1.630 de paturi de ATI destinate pacienţilor COVID-19. În Bucureşti sunt avizate de DSP 378 paturi de ATI pentru pacienţii de COVID-19. De asemenea, la nivel naţional există o rezervă operaţională de 78 paturi ATI destinate pacienţilor de COVID-19. Aceste paturi sunt activate, în dinamică, acolo unde numărul pacienţilor ATI depăşeşte capacitatea secţiilor principale. ", a transmis Grupul de Comunicare Strategică.
 
 1.203 paturi ATI sunt ocupate la nivelul întregii ţări.
 
”La  nivel naţional, la acest moment sunt disponibile 254 paturi  libere de ATI, 7 în Bucureşti,  6 în judeţul Argeş, 14 în judeţul Bacău, 3 în judeţul Bihor, 4 în judeţul Botoşani, 4 în judeţul Braşov, 5 în judeţul Călăraşi,  4 în judeţul Caraş Severin, 26 în judeţul Constanta, 1 în judeţul Dâmboviţa, 11 în judeţul Dolj, 13 în judeţul Galaţi, 9 în judeţul Gorj, 4 în judeţul Harghita, 4 în judeţul Hunedoara, 28 în judeţul Iaşi, 10 în judeţul Maramureş, 4 în judeţul Mehedinti , 4 în judeţul Mureş,  4  în judeţul Neamţ, 9 în judeţul Olt, 1 în judeţul Prahova,  2 în judeţul Satu Mare, 10 în judeţul Sibiu, 19 în judeţul Suceava, 3 în judeţul Teleorman, 9 în judeţul Tulcea,13 în judeţul Timiş, 3 în judeţul Vaslui, 20 în judeţul Vrancea,  altele decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiţii medicale care sunt şi confirmate cu SARS-COV-2", a precizat sursa citată.
 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.