Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că sâmbătă, în ţară, sunt disponibile pentru pacienţii cu COVID 168 de paturi libere de ATI, din care 23 în Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În data de 27 noiembrie 2021, conform datelor existente în aplicaţia alerte.ms, la nivel naţional există 1.636 de paturi de ATI destinate pacienţilor COVID-19.  În Bucureşti sunt avizate de DSP 367 paturi de ATI pentru pacienţii de COVID-19. De asemenea, la nivel naţional există o rezervă operaţională de 79 paturi ATI destinate pacienţilor de COVID-19.  Aceste paturi sunt activate, în dinamică, acolo unde numărul pacienţilor ATI depăşeşte capacitatea secţiilor principale. .", a transmis Grupul de Comunicare Strategică.
 
 1.265 paturi ATI sunt ocupate la nivelul întregii ţări.
 
”La  nivel naţional, la acest moment sunt disponibile 168 paturi  libere de ATI, 23 în Bucureşti, 4 în judeţul Bacău, 3 în judeţul Botoşani, 1 în judeţul Braşov, 7 în judeţul Călăraşi,  3 în judeţul Caraş Severin, 17 în judeţul Constanta, 7 în judeţul Dolj, 2 în judeţul Giurgiu, 4 în judeţul Gorj, 2 în judeţul Harghita, 5 în judeţul Hunedoara, 20 în judeţul Iaşi, 3 în judeţul Maramureş, 6 în judeţul Mehedinti , 1 în judeţul Mureş,  4  în judeţul Neamţ, 3 în judeţul Olt, 2 în judeţul Prahova,  9 în judeţul Sibiu, 19 în judeţul Suceava, 3 în judeţul Timiş, 2 în judeţul Vaslui, 18 în judeţul Vrancea,  altele decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiţii medicale care sunt şi confirmate cu SARS-COV-2.", a precizat sursa citată.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.