Clubul Sportiv Municipal Gloria Buzău anunţă că întreg lotul a fost testat pentru coronavirus, iar testul Claudiei Mariana Condurche a ieşit pozitiv. A fost testat şi staf-ul clubului, fără a fi identificate cazuri de infectare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clubul Sportiv Municipal Gloria Buzău anunţă că, luni, luni a fost testat întreg lotul şi staff-ul tehnic şi din 29 de teste 28 au ieşit negative, un singur  caz, cel al Claudiei Mariana Condurche, fiind confirmat pozitiv.

”Sportiva confirmată pozitiv nu făcea parte din lotul care s-a deplasat la Ploieşti  şi nici nu a intrat în contact cu alte jucătoare. Sportiva se află în evidenţele DSP Buzău, iar situaţia a fost comunicată Federaţiei Române de Handbal”, se arată într-un comunicat remis presei de către SCM Gloria Buzău.

Totodată, reprezentanţii clubului informează că la turneu nu vor lua parte jucătoarele Ana Maria Simion şi Ana Maria Mîrcă-Olariu care se află în perioada de recuperare după accidentările suferite.

Liga Naţională de Handbal feminin începe, miercuri, în sistem turneu timp de 2 zile ce se va disputa la Sala Olimpia din Ploieşti.

Gloria Buzău întâlneşte miercuri de la ora 18.30 formaţia CSM Bucureşti.
 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.