Clubul Sportiv Municipal Gloria Buzău anunţă că întreg lotul a fost testat pentru coronavirus, iar testul Claudiei Mariana Condurche a ieşit pozitiv. A fost testat şi staf-ul clubului, fără a fi identificate cazuri de infectare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clubul Sportiv Municipal Gloria Buzău anunţă că, luni, luni a fost testat întreg lotul şi staff-ul tehnic şi din 29 de teste 28 au ieşit negative, un singur  caz, cel al Claudiei Mariana Condurche, fiind confirmat pozitiv.

”Sportiva confirmată pozitiv nu făcea parte din lotul care s-a deplasat la Ploieşti  şi nici nu a intrat în contact cu alte jucătoare. Sportiva se află în evidenţele DSP Buzău, iar situaţia a fost comunicată Federaţiei Române de Handbal”, se arată într-un comunicat remis presei de către SCM Gloria Buzău.

Totodată, reprezentanţii clubului informează că la turneu nu vor lua parte jucătoarele Ana Maria Simion şi Ana Maria Mîrcă-Olariu care se află în perioada de recuperare după accidentările suferite.

Liga Naţională de Handbal feminin începe, miercuri, în sistem turneu timp de 2 zile ce se va disputa la Sala Olimpia din Ploieşti.

Gloria Buzău întâlneşte miercuri de la ora 18.30 formaţia CSM Bucureşti.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.