Trupului tânărului în vârstă de 18 ani care, duminică după-amiază, a dispărut în timp ce se afla la scăldat, în apele Dunării, în zona localităţii giurgiuvene Gostinu, a fost recuperat, luni după-amiază, de către scafandri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Echipajele de pompieri şi scafandri care au reluat, luni, acţiunea de căutare a tânărului dispărut în Dunăre au găsit trupul acestuia. 
 
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, cadavrul a fost descoperit de către scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, la o adâncime de aproximativ 4 metri, la 500 de metri aval faţa de plaja Gostinu, la o distanţă de 20 de metri de mal.
 
Tânărul a dispărut în apele Dunării în timp ce se afla la scăldat, cu mai mulţi prieteni, duminică după-amiază. Unul dintre cei care îl însoţeau şi care a fost pe punctul de a se îneca a fost salvat de către persoane aflate cu o barcă, în zonă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.