Poliţiştii din Giurgiu au acţionat, în ultimele 24 de ore, şi au descoperit un bărbat de 50 de ani care conducea un moped pe DJ 401 A fără permis de conducere. De asemenea, un alt bărbat din Bucureşti care conducea autoturismul pe DC 194, fără permis de conducere. Un alt bărbat de 25 de ani a fost depistat pe DN61 care conducea un moped fără permis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Astfel, poliţiştii giurgiuveni au depistat, în ultimele 24 de ore, în flagrant delict ,patru infracţiuni la regimul rutier:
 
Prin urmare, în comuna Găiseni, pe D.J. 401A, poliţiştii au depistat un bărbat, de 50 de ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conducea un moped, care nu avea aplicată în partea din spate plăcuţa cu numărul de înregistrare. În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul condus nu este înregistrat. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînregistrat şi conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Un alt caz este cel din comuna Găiseni, pe D.C. 194, unde poliţiştii au depistat un bărbat, de 54 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.
 
De asemenea, în comuna Bucşani, pe D.N. 61, poliţiştii au depistat un bărbat, de 25 de ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.
 
De asemenea, în noaptea de 17 spre 18 iunie a.c., poliţiştii de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, au acţionat în zona de competenţă a secţiilor rurale nr.3 Bolintin Vale, nr.6 Mihăileşti şi nr.8 Roata de Jos, pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică, potrivit comunicatului de presă al IPJ Giurgiu.
 
Cu această ocazie, au fost aplicate 30 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 33.730 de lei, iar ca măsuri complementare au fost retrase 4 certificate de înmatriculare, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.
 
Dintre acestea, 12 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru adresarea de injurii, gesturi de natură a tulbura ordinea şi liniştea publică, dar şi pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice.
 
De asemenea, în ultimele 24 de ore, poliţiştii giurgiuveni au legitimat 225 de persoane, au verificat 110 autovehicule şi au efectuat 15 testări cu aparatul Drager şi 6 cu aparatul Drugtest.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.