Garda de Coastă a anunţat, joi, că o ambarcaţiune cu două persoane la bord a eşuat pe malul ucrainean al Dunării. Poliţiştii de frontieră urmează să preia persoanele şi să le aducă în siguranţă pe malul românesc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Garda de Coastă a fost informată de către un pescar cu privire la faptul că o ambarcatiune de agrement, având două persoane la bord, în proximitatea localităţii Tatanir este eşuată pe malul ucrainean. O şalupă de intervenţie a PFR s-a deplasat la faţa locului, observând ambarcaţiunea pe teritoriul ucrainean”, a arătat Garda de Coastă.
 
Potrivit sursei citate, s-a relaţionat cu reprezentanţii autorităţii de frontieră ai Republicii Ucraina, prezenţi la faţa locului, în scopul preluării persoanelor şi aducerii acestora în siguranţă pe malul românesc.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.