Un tânăr care a sustras, sâmbătă, dintr-un salon de cosmetică şi haine pentru câini din Galaţi, două cutii cu peste o mie de lei, bani strânşi din donaţii şi destinaţi Asociaţiei "Help Lăbuş", el fiind suprins de camerele de supraveghere ale salonului, este căutat de poliţişti care s-au sesizat în acest caz după ce imaginile au fost postate pe internet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 În imaginile postate pe Facebook se poate observa cum un tânăr, având capul acoperit cu glugă, intră la recepţia salonului de cosmetică pentru câini, se apropie încet de tejghea, de unde ia două cutii cu bani, apoi pleacă repede.

 

"În jurul orei 12:00 acest băiat a venit prima oară să ceară informaţii, după care a venit şi a furat donaţiile pentru Help Labuş ... cuvintele nu-şi mai au rostul ... Haide-ţi să-l prindem pe făptaş şi să ne mobilizăm în paralel cu poliţia română care efectuează cercetările. Banii trebuie să ajungă la căţeluşii care au nevoie nu în mana unui golan!", au scris reprezentanţii salonului, care au postat imaginile pe Facebook.

La rândul lor, reprezentanţii asociaţiei de protecţie a animalelor "Help Lăbuş" speră acum ca poliţiştii să-l găsească pe autorul furtului şi să recupereze suma sustrasă.

"Este trist pentru noi că mai ales acum în prag de sărbătoare avem parte de astfel de bucurii în ghilimele. Încercăm pe tot parcursul anului să ne susţinem activitatea şi ne este foarte greu şi speram că odată cu venirea sărbătorilor că vom putea şi noi să oferim un plus de bucurie animalelor pe care le adăpostim. Ne dezarmează astfel de acţiuni şi contăm pe sprijinul poliţiei să-l identifice pe autor şi să recupereze bănuţii", a spus Corina Grigore, administratorul Asociaţiei "Help Lăbuş".

După ce imaginile au apărut pe Facebook, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi încearcă să-l găsească pe autor.

"La data de 23 decembrie a.c., poliţiştii Secţiei 1, în urma vizionării unui fişier video postat pe o reţea de socializare, s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt. În imagini este surprins un bărbat, care a sustras dintr-o societate comercială două cutii de donaţii, banii fiind destinaţi unor cauze umanitare", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin. 

În total, se pare că tânărul a reuşit să fure suma de aproximativ 1.100 de lei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.