Un bebeluş în vârstă de o lună din localitatea Ghidigeni, judeţul Galaţi, a fost internat în stare gravă la Spitalul de Copii, tatăl său susţinând că l-a lovit în cap în somn, dat fiind că dormeau în acelaşi pat. Bebeluşul este în stare critică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform IPJ Galaţi, marţi, Spitalul de Pediatrie Galaţi a sesizat Poliţia cu privire la faptul că, la această unitate, se află internat, în stare gravă, un copil minor, în vârstă de o lună.

În urma sesizării, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Din primele verificări a rezultat că tatăl bebeluşului, un bărbat de 24 de ani, din comuna Ghidigeni, l-ar fi lovit, fără intenţie, în zona capului, în timp ce dormea cu acesta în acelaşi pat.

"În cauză a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, în funcţie de concluziile acesteia şi de rezultatele investigaţiilor, urmând să se stabilească încadrarea juridică a faptei.", precizează IPJ Galaţi.

Bebeluşul dormea în acelaşi pat cu tatăl şi cu mama lui. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.