Şoferii şi vatmanii de la societatea de transport în comun din Galaţi, Transurb, nu au ieşit pe trasee joi dimineaţă, organizând un protest spontan faţă de condiţiile de muncă. De asemenea, cei peste 200 de protestatari adunaţi în curtea Transurb cer salarii mai mari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Toate autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele sunt oprite în autobază. Se asigură doar cursele de convenţie catre Combinatul siderurgic din Galaţi.

"Protest spontan în această dimineaţă la autobaza si la depoul  TRANSURB. Şoferii şi vatmanii au decis să nu mai iasă pe traseu. Ne cerem scuze călătorilor pentru acest incident" au anunţat reprezentanţii Transurb pe pagina de Facebook a instiruţiei.
 
Un reprezentant al Primăriei Galaţi a ajuns la faţa locului şi încearcă să discute cu protestatarii, pentru a stinge conflictul de muncă astfel încât şoferii să iasă pe traseu.
Proteste similare au avut loc săptămâna aceasta şi la Constanţa şi la Iaşi.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.