Douăzeci de persoane s-au autoevacuat, iar alte două - o bătrână imobilizată şi un copil - au fost evacuate de pompieri, în urma unui incendiu puternic care a izbucnit, duminică după-amiază, într-un bloc din Tecuci, judeţul Galaţi. Pompierii au stabilit că focul a pornit într-un spaţiu de depozitare, unde un grătar a fost folosit şi lăsat aprins, nesupravegheat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, incendiul a izbucnit într-un bloc situat pe strada Ştrandului din municipiul Tecuci.

În momentul în care au ajuns la locul intervenţei, pompierii au constatat că incendiul se manifesta într-o încăpere situată la etajul IV, folosită ca spaţiu de depozitare.

FOTO: ISU Galaţi
FOTO: ISU Galaţi

Salvatorii au evecuat o femeie de 60 de ani, imobilizată în scaun cu rotile, şi o fată de 12 ani. Alte 20 de persoane, care locuiau la etajele III şi IV, s-au autoevacuat. Acolo au intervenit două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, iar incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră.

În urma anchetei, pompierii au stabilit drept cauză a incendiului un grătar folosit şi lăsat nesupravegheat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.