Spitalul Judeţean Galaţi a fost dotat cu 17 echipamente medicale performante, între care incubatoare pentru nou născuţi şi monitoare fetale şi maternale, investiţia anunţată de preşedintele Consiliului Judeţean, Costea Fotea, fiind de aproape 600.000 de lei şi , investiţiile totale anule acesta ridicându-se la 10 milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform preşedintelui Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, dotările constau în 17 echipamente medicale performante care dau o nouă şansă la viaţă bebeluşilor care au nevoie de îngrijire specială după naştere. Este vorba despre incubatoare pentru nou-născuţi şi monitoare fetale şi maternale, pentru secţiile de obstetrică-ginecologie şi neonatologie, din Spitalul Judeţean Galaţi. Lotul de aparate medicale a ajuns zilele acestea la unitatea medicală, după o investiţie făcută de Consiliul Judeţean 

"Un nou lot de aparatură medicală a sosit zilele acestea la Spitalul Judeţean. Este vorba de incubatoare nou-născuţi şi monitoare fetale şi maternale, care au intrat în dotarea secţiilor de obstetrică-ginecologie şi neonatologie. Mă bucur că în ultimii ani am reuşit să schimbăm o mare parte din vechea aparatură medicală a spitalului şi să aducem echipamente noi şi performante. Şi anul acesta, investiţiile în aparatură medicală doar pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă sunt de aproximativ 10 milioane de euro", a declarat Fotea.

Valoarea echipamentelor medicale recent achiziţionate este de 592.324 de lei, fonduri din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Galaţi.
Conform preşedintelui CJ Galaţi, în perioada următoare, Spitalul Judeţean va fi dotat în premieră cu un echipament modern pentru fragmentarea calculilor renali fără durere şi fără anestezie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.