Încă trei angajaţi ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Galaţi au fost confirmaţi pozitiv cu coronavirus, numărul total al bolnavilor din această instituţie ajungând la 16. De asemenea, alte circa 20 de persoane sunt izolate la domiciliu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorităţile din Galaţi au anunţat, vineri, că încă trei angajaţi de la SAJ au fost confirmaţi cu coronavirus, numărul total ajunfând la 16.

Din cauza numărului mare de angajaţi care s-au îmbolnăvit, conducerea instituţiei a cerut Guvernului posibilitatea de a face angajări, astfel încât activitatea instituţiei să nu fie afectată de numărul mare al îmbolnăvirilor de COVI 19 şi al persoanelor trimise în izolare la domiciliu, în urma anchetelor epidemiologice.

Astfel, conducerea SAJ Galaţi anunţă că s-a aprobat angajarea a 19 persoane, iar până acum au fost încadrate în muncă, pe perioadă determinată de 6 luni, 17 persoane. Este vorba despre 10 şoferi, 2 îngrijitori şi 5 asistenţi medicali.

În judeţul Galaţi, erau confirmate cu coronavirus, la ultima raportare a Grupului de Comunicare Strategică, 175 de persoane, creşterea fiind semnificativă în condiţiile în care ziua trecută erau 138 de persoane infectate COVID-19.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.